Verbeterd17 oktober 2026

Geselecteerde mail blijft geselecteerd

Als je geselecteerde mail verplaatst of archiveert, blijft die geselecteerd, zodat je er meteen meer mee kunt doen.

Selecteer een paar berichten en verplaats ze naar een map: ze blijven geselecteerd in de lijst staan en laten zien wat er is gebeurd, bijvoorbeeld Verplaatst naar Klanten. Zo kun je er meteen meer mee doen, ze bijvoorbeeld ook uit Prioriteit halen. Klaar? Hef de selectie op of selecteer andere mail, dan verdwijnen ze uit de lijst. Dit werkt ook als je met Alles selecteren veel berichten tegelijk selecteert. Met Opnieuw selecteren in Activiteit selecteer je later dezelfde berichten nog een keer.

Waar je het vindt
Klik op de afbeelding bij een bericht in de berichtenlijst
Over deze functieMeerdere berichten selecteren

Klaar om te beginnen?

Log in met je SiteBirdy-account, of maak er een aan en voeg de mailboxen toe die je al hebt.

SiteBirdy is er ook als app voor Mac en Windows