Markerad e-post förblir markerad
När du flyttar eller arkiverar markerad e-post förblir den markerad, så att du kan fortsätta arbeta med den.
Markera några meddelanden och flytta dem till en mapp: de ligger kvar i listan, fortfarande markerade, och visar vad som har hänt, till exempel Flyttat till Kunder. Då kan du direkt fortsätta med dem, till exempel också ta bort dem från Prioriterat. När du är klar avmarkerar du dem eller markerar annan e-post, så försvinner de. Det fungerar också när du markerar många meddelanden på en gång med Markera alla. Senare kan du markera samma meddelanden igen med Markera igen i Aktivitet.
- Var du hittar den
- Klicka på ett meddelandes bild i meddelandelistan