Välj när mejl markeras som lästa
Mejl du öppnar markeras som lästa direkt, efter några sekunder eller först när du själv markerar dem.
Välj När jag öppnar det (standard), Efter 5, 10, 15 eller 20 sekunder eller Bara när jag markerar det. Med några sekunder förblir ett meddelande som du lämnar tidigare oläst, och likaså resten av konversationen. Med Bara när jag markerar det förblir mejlen olästa tills du väljer Markera som läst eller trycker på U, som växlar mellan läst och oläst.
- Var du hittar den
- Inställningar → Utseende → Meddelandelista → Markera mejl som läst