Obvestila
Takoj ko nekaj narediš, se prikaže obvestilo o tem, kaj se je zgodilo, z gumbom Razveljavi. Izbereš lahko, kje se prikaže in katera obvestila vidiš.
Ko arhiviraš, izbrišeš ali premakneš pošto, blokiraš pošiljatelja ali spremeniš nastavitev, se prikaže obvestilo o tem, kaj se je zgodilo, z gumbom Razveljavi. Prikaže se takoj, ko nekaj narediš, razveljavitev pa deluje v trenutku. Izberi, kje se obvestila prikazujejo: spodaj na sredini, spodaj levo, spodaj desno ali zgoraj desno. Izklopi vrste, ki jih ne potrebuješ, na primer obvestila o spremembah nastavitev. Sporočila o napakah se prikažejo vedno, razveljavitev pa še vedno deluje z bližnjico ⌘Z ali Ctrl+Z. Na telefonu se obvestila prikazujejo na dnu zaslona.
- Kje jo najdeš
- Nastavitve → Videz → Obvestila v SiteBirdyju