Vybrané správy zostanú vybrané
Keď vybrané správy presunieš alebo archivuješ, zostanú vybrané, takže s nimi môžeš hneď ďalej pracovať.
Vyber niekoľko správ a presuň ich do priečinka. Zostanú v zozname, stále vybrané, a ukážu, čo sa s nimi stalo, napríklad Presunuté do priečinka Klienti. Hneď s nimi teda môžeš ďalej pracovať, napríklad ich odstrániť aj z Prioritných. Keď skončíš, zruš výber alebo vyber inú poštu a správy zo zoznamu zmiznú. Funguje to aj vtedy, keď vyberieš veľa správ naraz pomocou Vybrať všetky. Neskôr tie isté správy znova vyberieš tlačidlom Znova vybrať v Aktivite.
- Kde to nájdeš
- Klikni na obrázok správy v zozname správ