Valgt e-post forblir valgt
Når du flytter eller arkiverer valgt e-post, forblir den valgt, så du kan jobbe videre med den.
Velg noen meldinger og flytt dem til en mappe. De blir liggende i listen, fortsatt valgt, og viser hva som har skjedd, for eksempel Flyttet til Kunder. Da kan du gjøre mer med dem med en gang, for eksempel også ta dem ut av Prioritet. Når du er ferdig, fjerner du markeringen eller velger andre meldinger, og så forsvinner de. Dette fungerer også når du velger mange meldinger samtidig med Velg alle. Senere kan du velge de samme meldingene igjen med Velg på nytt i Aktivitet.
- Her finner du det
- Klikk på bildet foran en melding i meldingslisten