Επίλεξε πότε σημειώνονται ως αναγνωσμένα τα μηνύματα
Τα μηνύματα που ανοίγεις σημειώνονται ως αναγνωσμένα αμέσως, μετά από 5 έως 20 δευτερόλεπτα ή μόνο όταν τα επισημάνεις εσύ.
Στις Ρυθμίσεις, στην ενότητα Εμφάνιση, επίλεξε «Όταν το ανοίγω», «Μετά από 5, 10, 15 ή 20 δευτερόλεπτα» ή «Μόνο όταν το επισημάνω». Με λίγα δευτερόλεπτα, τα μηνύματα που αφήνεις νωρίτερα μένουν μη αναγνωσμένα. Το πλήκτρο U εναλλάσσει πλέον μεταξύ αναγνωσμένου και μη αναγνωσμένου.
- Πού θα το βρεις
- Ρυθμίσεις → Εμφάνιση → Λίστα μηνυμάτων → Σήμανση μηνυμάτων ως αναγνωσμένων