Επίλεξε πότε σημειώνονται ως αναγνωσμένα τα μηνύματα

Τα μηνύματα που ανοίγεις σημειώνονται ως αναγνωσμένα αμέσως, μετά από λίγα δευτερόλεπτα ή μόνο όταν τα επισημάνεις εσύ.

Επίλεξε «Όταν το ανοίγω» (η τυπική ρύθμιση), «Μετά από 5, 10, 15 ή 20 δευτερόλεπτα» ή «Μόνο όταν το επισημάνω». Με λίγα δευτερόλεπτα, ένα μήνυμα που αφήνεις νωρίτερα μένει μη αναγνωσμένο, όπως και η υπόλοιπη συζήτησή του. Με «Μόνο όταν το επισημάνω», τα μηνύματα μένουν μη αναγνωσμένα μέχρι να επιλέξεις «Σήμανση ως αναγνωσμένο» ή να πατήσεις U, που εναλλάσσει μεταξύ αναγνωσμένου και μη αναγνωσμένου.

Πού θα το βρεις
Ρυθμίσεις → Εμφάνιση → Λίστα μηνυμάτων → Σήμανση μηνυμάτων ως αναγνωσμένων
Περισσότερα για αυτή την ενότητα του SiteBirdyΕισερχόμενα

Έτοιμοι να ξεκινήσουμε;

Συνδέσου με τον λογαριασμό σου στο SiteBirdy ή δημιούργησε έναν και πρόσθεσε τα γραμματοκιβώτια που ήδη έχεις.

Το SiteBirdy είναι και εφαρμογή για Mac και Windows