Vælg, hvornår mail markeres som læst
Mail, du åbner, markeres som læst med det samme, efter nogle få sekunder eller først, når du selv markerer den.
Vælg Når jeg åbner den (standard), Efter 5, 10, 15 eller 20 sekunder eller Kun når jeg markerer den. Vælger du nogle få sekunder, forbliver en besked ulæst, hvis du går videre fra den før tid. Det samme gælder resten af samtalen. Med Kun når jeg markerer den forbliver mail ulæst, indtil du vælger Markér som læst eller trykker på U, som skifter mellem læst og ulæst.
- Her finder du den
- Indstillinger → Udseende → Beskedliste → Markér mail som læst