Вибрані листи залишаються вибраними
Після переміщення або архівування вибраних листів вони залишаються вибраними, тож ти можеш і далі працювати з ними.
Вибери кілька листів і перемісти їх у папку: вони залишаться в списку, досі вибрані, і покажуть, що сталося, наприклад: Переміщено в папку «Клієнти». Тож із ними одразу можна зробити ще щось, наприклад прибрати їх і з «Пріоритетних». Коли закінчиш, зніми вибір або вибери інші листи, і вони зникнуть зі списку. Це працює й тоді, коли ти вибираєш багато листів одразу через «Вибрати всі». Пізніше кнопка «Вибрати знову» на панелі «Активність» знову вибере ті самі листи.
- Де знайти
- Клацни зображення біля листа у списку листів