Дозволяй або блокуй усю компанію одразу
У розділі «Нові відправники» люди з однієї компанії мають спільну картку з кнопками «Дозволити всім» і «Заблокувати всіх».
Нові відправники з однієї компанії тепер мають спільну картку. «Дозволити всім» або «Заблокувати всіх» застосовує рішення до всіх них, а також до тих, хто напише звідти пізніше. Для окремого відправника те саме робить стрілка поруч із «Дозволити» чи «Заблокувати». Твої попередні рішення щодо окремих людей залишаються в силі. Користувачі Gmail та інших поштових сервісів ніколи не групуються, як і твої колеги.
- Де знайти
- Бічна панель → Нові відправникиНалаштування → Відправники → Спершу перевіряти нових відправників