Permite sau blochează o companie întreagă dintr-odată
La Expeditori noi, persoanele din aceeași companie apar pe un singur card, cu Permite-i pe toți și Blochează-i pe toți.
La Expeditori noi, expeditorii de la aceeași companie apar acum pe un singur card: Permite tuturor sau Blochează pe toți decide pentru toți aceștia și pentru oricine va scrie de acolo mai târziu. Pentru un singur expeditor, săgeata de lângă Permite sau Blochează face același lucru. Ce ai decis tu pentru cineva rămâne neschimbat, iar persoanele de pe Gmail și de pe alte servicii de e-mail nu sunt grupate niciodată și nici colegii tăi.
- Unde îl găsești
- Bară laterală → Expeditori noiSetări → Expeditori → Verifică mai întâi expeditorii noi