Mesajele selectate rămân selectate
După ce muți sau arhivezi mesajele selectate, acestea rămân selectate, ca să poți face și alte acțiuni cu ele.
Selectează câteva mesaje și mută-le într-un dosar. Ele rămân în listă, tot selectate, și arată ce s-a întâmplat cu ele, de exemplu Mutat în Clienți. Astfel poți face imediat și alte acțiuni cu ele, de exemplu să le scoți și din Prioritare. Când termini, anulează selecția sau selectează alte mesaje, iar ele dispar din listă. Funcționează și când selectezi multe mesaje deodată cu Selectează toate. Mai târziu, Selectează din nou din Activitate selectează din nou aceleași mesaje.
- Unde îl găsești
- Dă clic pe imaginea unui mesaj din lista de mesaje