Nou14 octombrie 2026

Fă curat după dezabonare

Arhivează sau șterge dintr-odată mesajele vechi ale unei liste de corespondență.

Când te dezabonezi de la o listă de distribuție, SiteBirdy se oferă să arhiveze sau să șteargă dintr-odată toate mesajele de pe acea listă care se află încă în Mesaje primite. Te-ai răzgândit? Cu Anulează, totul revine la loc.

Unde îl găsești
Într-un newsletter deschis, lângă dată
Despre această funcțieDezabonează-te

Gata să începi?

Conectează-te cu contul tău SiteBirdy sau creează unul și adaugă căsuțele poștale pe care le ai deja.

SiteBirdy este și aplicație pentru Mac și Windows