Zezwól całej firmie lub zablokuj ją za jednym razem
W sekcji Nowi nadawcy osoby z tej samej firmy mają wspólną kartę z przyciskami Zezwól wszystkim i Zablokuj wszystkich.
Nowi nadawcy z tej samej firmy mają teraz jedną wspólną kartę. Zezwól wszystkim lub Zablokuj wszystkich dotyczy ich wszystkich, a także każdego, kto napisze stamtąd później. W przypadku pojedynczego nadawcy to samo robi strzałka obok Zezwól lub Zablokuj. Twoje wcześniejsze decyzje dotyczące konkretnych osób pozostają bez zmian. Osoby korzystające z Gmaila i innych usług pocztowych nigdy nie są grupowane, podobnie jak Twoi współpracownicy.
- Gdzie to znaleźć
- Pasek boczny → Nowi nadawcyUstawienia → Nadawcy → Najpierw sprawdzaj nowych nadawców