Zaznaczone wiadomości pozostają zaznaczone
Po przeniesieniu lub zarchiwizowaniu zaznaczonych wiadomości pozostają one zaznaczone, więc możesz od razu zrobić z nimi coś więcej.
Zaznacz kilka wiadomości i przenieś je do folderu: pozostaną na liście, nadal zaznaczone, i pokażą, co się stało, np. Przeniesiono do folderu Klienci. Dzięki temu od razu możesz zrobić z nimi coś więcej, na przykład wyjąć je także z Priorytetowych. Gdy skończysz, wyczyść zaznaczenie lub zaznacz inne wiadomości, a znikną. Działa to również wtedy, gdy zaznaczasz wiele wiadomości naraz za pomocą Zaznacz wszystkie. Później przycisk Zaznacz ponownie w panelu Aktywność ponownie zaznaczy te same wiadomości.
- Gdzie to znaleźć
- Kliknij obrazek wiadomości na liście wiadomości