Atļauj vai bloķē visu uzņēmumu uzreiz
Sadaļā Jauni sūtītāji viena uzņēmuma sūtītājiem ir kopīga kartīte ar pogām Atļaut visus un Bloķēt visus.
Jauni sūtītāji no viena uzņēmuma tagad ir apvienoti vienā kartītē. Ar Atļaut visiem vai Bloķēt visus tu izlem par visiem uzreiz, kā arī par tiem, kas no turienes rakstīs vēlāk. Vienam sūtītājam to pašu var izdarīt ar bultiņu blakus Atļaut vai Bloķēt. Tavi iepriekšējie lēmumi par konkrētiem sūtītājiem paliek spēkā. Gmail un citu pasta pakalpojumu lietotāji nekad netiek grupēti, tāpat kā tavi kolēģi.
- Kur to atrast
- Sānjosla → Jauni sūtītājiIestatījumi → Sūtītāji → Vispirms pārbaudīt jaunus sūtītājus