Leisk arba blokuok visą įmonę iš karto
Skiltyje „Nauji siuntėjai“ tos pačios įmonės žmonės rodomi vienoje kortelėje su mygtukais „Leisti visiems“ ir „Blokuoti visus“.
Nauji siuntėjai iš tos pačios įmonės dabar rodomi vienoje kortelėje. „Leisti visiems“ arba „Blokuoti visus“ pritaiko sprendimą jiems visiems ir tiems, kurie iš ten rašys vėliau. Pavieniam siuntėjui tą patį padaro rodyklė šalia „Leisti“ arba „Blokuoti“. Tavo ankstesni sprendimai dėl konkrečių žmonių galioja toliau. Gmail ir kitų pašto paslaugų naudotojai niekada nėra grupuojami, kaip ir tavo kolegos.
- Kur rasti
- Šoninė juosta → Nauji siuntėjaiNustatymai → Siuntėjai → Pirmiausia tikrinti naujus siuntėjus