Javított2026. október 17.

A kijelölt levelek kijelölve maradnak

Ha áthelyezed vagy archiválod a kijelölt leveleket, kijelölve maradnak, így további műveleteket végezhetsz velük.

Jelölj ki néhány levelet, és helyezd át őket egy mappába. A listában maradnak, kijelölve, és látszik, mi történt velük, például: Áthelyezve ide: Ügyfelek. Így azonnal további műveleteket végezhetsz rajtuk, például a Kiemeltből is kiveheted őket. Ha végeztél, töröld a kijelölést, vagy jelölj ki más leveleket, és a levelek eltűnnek a listából. Ez akkor is működik, ha az Összes kijelölése lehetőséggel egyszerre sok levelet jelölsz ki. Később a Tevékenység panel Újbóli kijelölés gombjával ugyanezeket a leveleket újra kijelölheted.

Hol találod
Kattints egy üzenet képére az üzenetlistában
Erről a funkciórólTöbb üzenet kijelölése

Kezdhetjük?

Jelentkezz be a SiteBirdy-fiókoddal, vagy hozz létre egyet, és add hozzá a meglévő postafiókjaidat.

A SiteBirdy alkalmazásként is elérhető Macre és Windowsra