Állítsd be, mikor legyen olvasott a levél
A megnyitott levél azonnal, néhány másodperc után vagy csak akkor lesz olvasott, ha te jelölöd meg.
Válaszd az „Amikor megnyitom” (alapértelmezett), az „5, 10, 15 vagy 20 másodperc után” vagy a „Csak ha megjelölöm” lehetőséget. Néhány másodperces beállításnál olvasatlan marad az az üzenet, amelyről hamarabb továbblépsz, és vele együtt a beszélgetés többi része is. A „Csak ha megjelölöm” beállítással a levél olvasatlan marad, amíg a „Megjelölés olvasottként” lehetőséget nem választod, vagy meg nem nyomod az U billentyűt, amellyel az olvasott és olvasatlan állapot között válthatsz.
- Hol találod
- Beállítások → Megjelenés → Üzenetlista → Levelek olvasottnak jelölése