Odabrane poruke ostaju odabrane
Kad premjestiš ili arhiviraš odabrane poruke, one ostaju odabrane pa s njima možeš odmah nastaviti.
Odaberi nekoliko poruka i premjesti ih u mapu: ostaju na popisu, i dalje odabrane, i pokazuju što se dogodilo, npr. Premješteno u mapu Klijenti. Tako s njima odmah možeš nastaviti, na primjer ukloniti ih i iz Prioritetnog. Kad završiš, poništi odabir ili odaberi druge poruke i one nestaju s popisa. To radi i kad odjednom odabereš mnogo poruka pomoću Odaberi sve. Kasnije pomoću Ponovno odaberi u Aktivnosti možeš ponovno odabrati iste poruke.
- Gdje se nalazi
- Klikni sliku poruke na popisu poruka