Valitse, milloin posti merkitään luetuksi
Avaamasi posti merkitään luetuksi heti, muutaman sekunnin kuluttua tai vasta, kun merkitset sen itse.
Valitse Kun avaan viestin (oletus), 5, 10, 15 tai 20 sekunnin kuluttua tai Vain kun merkitsen itse. Jos valitset muutaman sekunnin, viesti jää lukemattomaksi, kun siirryt siitä eteenpäin ennen ajan täyttymistä. Sama koskee muuta keskustelua. Kun valintana on Vain kun merkitsen itse, posti pysyy lukemattomana, kunnes valitset Merkitse luetuksi tai painat U-näppäintä, joka vaihtaa luetun ja lukemattoman välillä.
- Mistä sen löydät
- Asetukset → Ulkoasu → Viestiluettelo → Merkitse posti luetuksi