Valitut viestit pysyvät valittuina
Kun siirrät tai arkistoit valittuja viestejä, ne pysyvät valittuina, joten voit jatkaa niiden käsittelyä.
Valitse muutama viesti ja siirrä ne kansioon. Ne jäävät luetteloon valituiksi ja näyttävät, mitä tapahtui, esimerkiksi Siirretty: Asiakkaat. Voit siis heti jatkaa niiden käsittelyä, esimerkiksi ottaa ne pois myös Tärkeistä. Kun olet valmis, tyhjennä valinta tai valitse muita viestejä, niin ne katoavat. Tämä toimii myös, kun valitset monta viestiä kerralla Valitse kaikki -toiminnolla. Myöhemmin voit valita samat viestit uudelleen Toiminta-paneelin Valitse uudelleen -painikkeella.
- Mistä sen löydät
- Napsauta viestin kuvaa viestiluettelossa