Luba või blokeeri terve ettevõte korraga
Jaotises Uued saatjad on sama ettevõtte inimestel üks ühine kaart nuppudega Luba kõik ja Blokeeri kõik.
Sama ettevõtte uued saatjad on nüüd koondatud ühele kaardile. „Luba kõik” või „Blokeeri kõik” kehtib nende kõigi kohta ja ka nende kohta, kes sealt hiljem kirjutavad. Üksiku saatja puhul teeb sama nupu „Luba” või „Blokeeri” kõrval olev nool. Mida oled kellegi kohta ise otsustanud, jääb kehtima. Gmaili ja teiste meiliteenuste kasutajaid ei rühmitata kunagi, samuti mitte sinu kolleege.
- Kust see leida
- Külgriba → Uued saatjadSeaded → Saatjad → Vaata uued saatjad esmalt üle