Νέο14 Οκτωβρίου 2026

Τακτοποίηση μετά την απεγγραφή

Αρχειοθέτησε ή διάγραψε τα παλιά μηνύματα μιας λίστας αλληλογραφίας με μία κίνηση.

Όταν καταργείς την εγγραφή σου από μια λίστα αλληλογραφίας, το SiteBirdy σού προτείνει να αρχειοθετήσεις ή να διαγράψεις μονομιάς όλα τα μηνύματα αυτής της λίστας που βρίσκονται ακόμα στα Εισερχόμενα. Άλλαξες γνώμη; Με την «Αναίρεση» επανέρχονται όλα.

Πού θα το βρεις
Σε ανοιχτό ενημερωτικό δελτίο, δίπλα στην ημερομηνία
Σχετικά με αυτή τη λειτουργίαΚατάργηση εγγραφής

Έτοιμοι να ξεκινήσουμε;

Συνδέσου με τον λογαριασμό σου στο SiteBirdy ή δημιούργησε έναν και πρόσθεσε τα γραμματοκιβώτια που ήδη έχεις.

Το SiteBirdy είναι και εφαρμογή για Mac και Windows