Τα επιλεγμένα μηνύματα μένουν επιλεγμένα
Όταν μετακινείς ή αρχειοθετείς επιλεγμένα μηνύματα, παραμένουν επιλεγμένα, ώστε να συνεχίσεις αμέσως με άλλες ενέργειες.
Επίλεξε μερικά μηνύματα και μετακίνησέ τα σε έναν φάκελο: μένουν στη λίστα, εξακολουθούν να είναι επιλεγμένα και δείχνουν τι έγινε, π.χ. Μετακινήθηκε στον φάκελο «Πελάτες». Έτσι μπορείς να συνεχίσεις αμέσως, για παράδειγμα να τα αφαιρέσεις και από την Προτεραιότητα. Όταν τελειώσεις, κατάργησε την επιλογή ή επίλεξε άλλα μηνύματα και θα εξαφανιστούν από τη λίστα. Αυτό ισχύει και όταν επιλέγεις πολλά μηνύματα μαζί με το Επιλογή όλων. Αργότερα, με το Επιλογή ξανά στη Δραστηριότητα μπορείς να επιλέξεις ξανά τα ίδια μηνύματα.
- Πού θα το βρεις
- Κάνε κλικ στην εικόνα ενός μηνύματος στη λίστα μηνυμάτων