Η «Αναφορά ανεπιθύμητου» αποκλείει και τον αποστολέα
Τα επόμενα μηνύματά του πηγαίνουν κατευθείαν στα Ανεπιθύμητα.
Όταν αναφέρεις ένα μήνυμα ως ανεπιθύμητο, το SiteBirdy πλέον αποκλείει και τον αποστολέα, οπότε τα επόμενα μηνύματά του πηγαίνουν κατευθείαν στα Ανεπιθύμητα. Αν έχεις ήδη στείλει email σε αυτόν τον αποστολέα ή αν είναι στις επαφές σου, δεν αποκλείεται αυτόματα. Αντί γι' αυτό, εμφανίζεται το κουμπί «Αποκλεισμός αποστολέα» και αποφασίζεις εσύ. Η «Αναίρεση» ακυρώνει και τα δύο. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις στις Ρυθμίσεις › Αποστολείς.
- Πού θα το βρεις
- Ένα μήνυμα → Περισσότερα → Αναφορά ανεπιθύμητου (πλήκτρο !)Ανεπιθύμητα → Όχι ανεπιθύμητοΡυθμίσεις → Αποστολείς → Όταν αναφέρω ανεπιθύμητο, να αποκλείεται και ο αποστολέας