Αποδοχή ή αποκλεισμός ολόκληρης εταιρείας με μία κίνηση
Στους «Νέους αποστολείς», όσοι είναι από την ίδια εταιρεία εμφανίζονται σε μία κάρτα με τα κουμπιά Αποδοχή όλων και Αποκλεισμός όλων.
Οι νέοι αποστολείς από την ίδια εταιρεία εμφανίζονται πλέον σε μία κάρτα. Με «Αποδοχή όλων» ή «Αποκλεισμός όλων» αποφασίζεις για όλους μαζί, αλλά και για όποιον σου γράψει από εκεί στο μέλλον. Για έναν μεμονωμένο αποστολέα, το ίδιο κάνει το βέλος δίπλα στο «Αποδοχή» ή στο «Αποκλεισμός». Ό,τι έχεις ήδη αποφασίσει εσύ για κάποιον παραμένει ως έχει. Όσοι χρησιμοποιούν το Gmail ή άλλες υπηρεσίες αλληλογραφίας δεν ομαδοποιούνται ποτέ, ούτε οι συνάδελφοί σου.
- Πού θα το βρεις
- Πλαϊνή στήλη → Νέοι αποστολείςΡυθμίσεις → Αποστολείς → Έλεγχος νέων αποστολέων πρώτα