Vybrané zprávy zůstanou vybrané
Když vybrané zprávy přesuneš nebo archivuješ, zůstanou vybrané, takže s nimi můžeš dál pracovat.
Vyber pár zpráv a přesuň je do složky. Zůstanou v seznamu, stále vybrané, a ukážou, co se stalo, třeba Přesunuto do složky Klienti. Můžeš s nimi tak hned pracovat dál, například je odebrat i z Prioritních. Nakonec zruš výběr nebo vyber jinou poštu a zprávy zmizí. Funguje to i při výběru mnoha zpráv najednou pomocí Vybrat vše. Později můžeš stejné zprávy znovu vybrat tlačítkem Znovu vybrat v panelu Aktivita.
- Kde to najdeš
- Klikni na obrázek zprávy v seznamu zpráv