Povolit nebo blokovat celou firmu najednou
V sekci Noví odesílatelé mají lidé ze stejné firmy společnou kartu s tlačítky Povolit všechny a Blokovat všechny.
Noví odesílatelé ze stejné firmy teď sdílejí jednu kartu: Povolit všechny nebo Blokovat všechny platí pro všechny z nich i pro každého, kdo odtamtud napíše později. U jednotlivého odesílatele udělá totéž šipka vedle Povolit nebo Blokovat. Tvá vlastní rozhodnutí o konkrétních lidech zůstávají beze změny. Lidé na Gmailu a jiných poštovních službách se nikdy neseskupují, stejně jako tví kolegové.
- Kde to najdeš
- Postranní panel → Noví odesílateléNastavení → Odesílatelé → Nejdřív prověřit nové odesílatele