Избраните писма остават избрани
След като преместиш или архивираш избраните писма, те остават избрани, за да можеш да продължиш работа с тях.
Избери няколко съобщения и ги премести в папка. Те остават в списъка, все така избрани, и показват какво е станало с тях, например Преместено в „Клиенти“. Така можеш веднага да продължиш работа с тях, например да ги махнеш и от „Приоритетни“. Когато приключиш, изчисти избора или избери друга поща и те изчезват от списъка. Това работи и когато избереш много съобщения наведнъж с „Избери всички“. По-късно „Избери отново“ в „Активност“ ще избере същите съобщения пак.
- Къде да го намериш
- Кликни върху картинката на съобщение в списъка